Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Gekarameliseerde bananen met kokos

Gekarameliseerde bananen met kokos
Zoete snacks, High Tea, Ijs & Toetjes

Gekarameliseerde bananen met kokos

Uit de Crock-Pot of slowcooker kan je niet alleen lekkere soepen en stoofschotels maken, maar ook geweldige toetjes zoals deze gekarameliseerde bananen met kokos. Lekker met een toef opgeklopte kokosroom. Mocht je nou geen slowcooker hebben, dan kan het uiteraard ook in de oven 🙂 Check even google, er zijn tal van omrekentabelletjes! Heerlijk als ontbijt, tussendoortje of nagerecht.

Macro's (per portie)

Vetten 65% (34 g)
Eiwitten 4% (5 g)
Vezels 6% (7 g)
Koolhydraten 65% (34 g)
471 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Banaan
4
stuk(s)
Walnoten
50
g
Kokosvlokken
5
el
Kaneel
1
snufje
Honing
2
el
Kokosolie
60
g
Citroenrasp
1
tl
Citroensap
2
el
Vanille extract
1
tl

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 60

1

Snijd de bananen in de lengte doormidden en hak de walnoten grof.

2

Leg de bananen onderin de slowcooker en besprenkel met de walnoten en kokosvlokken.

3

Mix de overige ingrediënten in een kommetje en giet dit over de bananen.

4

Kook op de lage stand in ongeveer 1 uur tot de bananen warm zijn (let op dat je ze niet te lang kookt zodat het geen pulp wordt).

5

Schep voorzichtig uit de Crock-Pot en serveer met een toef opgeklopte kokosroom.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.