We hebben een filmpje gemaakt van de bereiding:
Garnalen uit de oven
Door de garnalen minimaal een uur te laten marineren wordt dit een ware smaaksensatie. Heerlijk voor bij een tapas avondje met bijvoorbeeld de courgettehapjes met tonijnsalade.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 10
Meng de kokosmelk met de pesto goed door elkaar.
Doe de garnalen in een kommetje met de marinade en schep om. Laat minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel de garnalen over de bakplaat en bak ze in ongeveer 10 minuten gaar.
Hak de basilicum fijn.
Strooi de basilicum net voor het serveren over de garnalen.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Myra
Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.