We hebben een filmpje gemaakt van de bereiding:
Vitello tonnato
Een heerlijk voorgerecht waarin vlees en vis gecombineerd worden.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 0
Doe de tonijn, mayonaise, citroensap, water en een snuf zout en peper in een hoge beker. Pureer romig met een staafmixer (voeg eventueel wat extra water toe als de saus niet schenkbaar is).
Verdeel de rucola over een groot bord (houd een klein handje achter) en leg hierop de plakjes fricandeau.
Giet er de tonijnsaus overheen en garneer met de kappertjes.
Leg de resterende rucola in het midden.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Myra
Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.
Vitello tonnato is kalfsvlees, geen varkensvlees (fricandeau).
Een wezenlijk verschil en geen alternatief voor het duurdere kalfsvlees.
Hee Anne, thnx voor je email! Officieel is vitello tonnato kalfsvlees. Echter, kan je prima fricandeau gebruiken.